lørdag, marts 04, 2006

Vælted træ i haven



Sådan noget sker også i naturen helt af sig selv!

For ca. 3 uger siden skete det vi så har gået og ventet på i lang tid, nemlig det at et af de 5 træer vi har i haven som er "dødt" væltede helt af sig selv......Vi har i over ½ år talt med vores udlejer om "problemet" ( hvis det væltede eller grenene knækkede af ned over vores børn eller, naboens garage osv.) men han vil ikke rigtig af med pengene den gnier. Så da et af træerne væltede af sig selv ( og ingen kom til skade ) kunne vi ikke andet end at trække på smilebåndet, for nu gik det ud over vores/hans egen garage og el-ledningen som træet jo hænger i!

2 Comments:

At 05 marts, 2006 09:00, Blogger mrskarin913 said...

Hej Malene.

Det er jo alligevel, naturen der bestemmer, hvis vi ikke griber ind.
Jeg kender godt til tanken om, at skulle til at komme igang med at fælde træer.Vi havde også 2 meget flotte høje grantræer med en store rødder i vores forhave.
Børnene lavede huler i dem og duerne sad i toppen. Vi fik under den store orkan den 3. januar 2001 hjælp af naturens kræfter, og de væltede ind i vores have med få minutters mellemrum og uden at der kom nogle mennesker tilskade. Det var voldsomt, og kan virkeligt være farligt, når det er naturens kræfter,der bestemmer.

 
At 05 marts, 2006 11:23, Blogger lilian said...

Hej Malene.
Tak for din hilsen på min blog - jo, det er dejligt med et gammelt hus med sjæl og historie, men engang imellem kan man drømme om et splinternyt hus, der er praktisk indrettet, og færdigt...men kun for et kort øjeblik!!1
Sikke et held, at der ikke skete noget med nogen af jer...det kunne jo ha' gået helt galt, uha bare tanken...der skal jo mange gange ske et eller andet førend, der bliver gjort noget ved sagen - desværre.
Vi snakkes - Lilialn

 

Send en kommentar

<< Home